HTML

Rainnutrition Hungary

Termékeinkben a gyümölcsök és gyógynövények magvainak ereje lakozik. A Rain Nutrition így hatékonyabb és koncentráltabb antioxidáns tartalmú. A különleges hidegsajtolási eljárás révén a magvakba rejtőző tápanyagok mit sem veszítenek erejükből. Egészségünk megőrzéséhez úttörő szerepet nyújt a Rain termékcsalád. A növekvő és változó táplálék kiegészítők piacán a Rain forradalmian újat alkotott.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Storm

2010.09.17. 00:16 rainnutrition-hungary

 

Storm

Megújulás. Rehidratálás. feltőltődés. Energia

 

 

A RAIN STORM egyedülálló kombinációja az antioxidánsoknak, aminosavaknak és vitaminoknak, mely segítségével feltöltheted magad energiával. Ez a tudományosan megalkotott formula az edzések után kimerült testet újra életerővel tölti meg.

 

Ismertető

A megerőltető edzések nagymértékben igénybe veszik a testet. Izmaid, vérkeringésed, idegrendszered, csontozatod és emésztőrendszered is ki van téve ennek. A sportolás során testünk kalóriát éget, folyadékot és elektrolitot veszít, ezáltal ki van téve az oxidációs stressznek. Fontos, hogy szervezetünket feltöltsük energiával, rehidratáljuk még a következő edzés előtt. A Storm gazdag aminosavakban és antioxidánsokban egyaránt, így gyorsan új erőre kaphat szervezete, a folyadékkal gyorsabban szívódnak fel a fontos tápanyagok a testben. Gyorsítja a rehidratálást, mely elengedhetetlen az energetizáló folyamat alatt.

További információ 

 

Magvak és virágok

Tudtad, hogy a MAGVAK a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez? A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak. A STORM egyesíti a hidegen sajtol áfonya, vörös áfonya, szőlő, málna és gránátalma magjait. Ezen magok rengeteg vitamint, antioxidánst, ásványi anyagokat és Omega 3 és Omega 6 zsírsavat tartalmaznak. Ez e kombináció nemcsak a szabadgyökök és a gyulladások elleni küzdelemben jeleskedik, de hozzájárul az idegrendszeri és metabolikus egészséghez is.

 

A Storm gyümölcspor fontos aminosavak és D-ribóz egyvelege. A D-ribóz már bizonyította az edzések során megerőltetet testet energiával feltöltő képességét. Az aminosavak nélkülözhetetlenek a központi idegrendszer számára, továbbá építőelemei a fehérjéknek is.

 

 

 

Előnyök

  • Segíti az izmokat a szabadgyökök károsodásával szemben
  • Maximalizálja sportteljesítményed
  • Segíti az immunrendszer működését és az emésztést
  • Gátolja a szabadgyökök sejtekre gyakorolt káros hatásait
  • Segíti az izmok fejlődését
  • Csökkenti a sérülések kockázatát és gyorsítja a rehabilitációt
  • Segíti az egészséges sejtosztódási folyamatot
  • Segíti a sebgyógyulást
  • Elősegíti az ammónia kiürülését a szervezetből

Hidegsajtolás

A Rain Nutrition különleges HIDEGSAJTOLÁSI ELJÁRÁSA révén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.

Történetek

„Nemrég ismerkedtem meg a Rain Nutrition termékcsaláddal, és hálát adok az Istennek, hogy rátaláltam. Néhány nap múlva megkaptam a terméket. Azóta napi egy Soul-t és heti 3-4 alkalommal Storm-ot iszom, valamint minde este egy Pure kapszulát lefekvés előtt. Most sokkal jobban érzem magam, mint ezt megelőzően jó hosszú időn keresztül. Ízületi gyulladásom és krónikus fájdalmaim vannak. Már két éve kezelés alatt állok. Mióta a Rain termékeit szedem, nem kell naponta háromszor fájdalomcsillapítót bevennem, hogy kordába tartsam a fájdalmat. Az utolsó orvosi viziten az orvos is egyetértett azzal, hogy nem szükséges a fájdalomcsillapítókat tovább szednem. Megvizsgált és alig hitt a szemének, hogy az ízületi gyulladás ennyire csökkent. Kérdezte mit szedek, én meg megmutattam neki a Storm-ot, majd kérte, hogy nézzek utána milyen összetevők tartalmaz, melyek ilyen mértékben tudják csökkenteni a gyulladást.

Most jól érzem magam és a gyulladáscsökkentő gyógyszereket sem szedem. Most a napi tizenkét gyógyszer helyett már csak hatot kell szednem. Kevesebb a fájdalmam, több az energiám és nem vagyok depressziós. A Rain Nutrition visszaadta az életem.”

- Ildikó

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hungary technológia mlm hybrid passzív system jövedelem rain nutrition rhs rainnutrition

A bejegyzés trackback címe:

https://rainnutrition-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr732302098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása