HTML

Rainnutrition Hungary

Termékeinkben a gyümölcsök és gyógynövények magvainak ereje lakozik. A Rain Nutrition így hatékonyabb és koncentráltabb antioxidáns tartalmú. A különleges hidegsajtolási eljárás révén a magvakba rejtőző tápanyagok mit sem veszítenek erejükből. Egészségünk megőrzéséhez úttörő szerepet nyújt a Rain termékcsalád. A növekvő és változó táplálék kiegészítők piacán a Rain forradalmian újat alkotott.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Soul

2010.09.17. 00:00 rainnutrition-hungary

 

 

Soul

A SOUL nem csak egy „Mágikus összetevőt”

tartalmaz. A Soul egy varázsital.

 

Manapság az ételek és a rendszertelen étkezés számos problémának forrása, mint a szabadgyökök károsítása, gyulladás és az esszenciális zsírsavak teljes hiánya. A 250 ml-es Soul kicsi, de nagymértékben javítja az általános egészségi állapotod, felüdülést jelent a testnek és léleknek egyaránt.

További információk 

Ismertető

A RAIN LEGFONTOSABB TERMÉKE, mely gazdag a szabadgyök elleni antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban. A Soul-t alkotó fekete málna, fekete kömény, Chardonnay szőlő és D-ribóz szabadalmaztatott keveréke megtölti sejtjeidet energiával, kiváló gyulladáscsökkentő hatású, így segítve az immunrendszer egészséges működését. A csodálatos erejű antioxidánsok, és a rákellenes hatású resveratrol vegyület mind megtalálható a Chardonnay szőlőben, melyek szintén segítik a szív, az izmok, az agy és a vese működését. A Soul-ban található anti-aging kiegészítők lassítják az öregedést és javítják a sejtek regeneráló képességét.

Magvak és virágok

Tudtad, hogy a MAGVAK a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez? A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak. A Soul-ban gazdagon találhatunk fekete málna magvakat, melyek bizonyítottan erősítik az immunrendszert, továbbá fekete köménymagot omega 3 és omega 6 zsírsavakkal. Míg a fekete málna és fekete kömény magja hihetetlenül erős antioxidánsokat tartalmaznak, addig a gazdag Omega zsírsavak segítik a sejtmembránok regenerálódását. Ebben a figyelemre méltó termékben a magok a hősök. A Rain Nutrition különleges hidegsajtolási eljárása révén ezen energiaforrások többszörösen fejtik ki erejüket.

 Előnyök

·   Különböző antioxidánsokban gazdag, melyek csökkentik a szabadgyök károsodást

·   Esszenciális zsírsavakkal telített (Omega 3 és 6)

·   Reservatrol-t tartalmaz, mely öregedés gátló tulajdonságokkal bír

·   Erősíti az immunrendszert

·   Erősíti a szív-, légzőszervi-, máj- és vesefunkciót

·   Támogatja a vér keringését

·   Erősíti a szervezetet a szabadgyök elleni harcban

 

Hidegsajtolás

A Rain Nutrition különleges HIDEGSAJTOLÁSI ELJÁRÁSA révén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.

Történetek

„Egy futballmeccs alatt nagy fájdalom lett úrrá a bal vállamban, majd ezt követően több órát kellet vezetnem a hóviharban. Pár óra elteltével a fájdalom olyan erős lett, hogy félre kellett állnom a kocsival, nem tudtam tovább vezetni. Nem volt kéznél Advil vagy más fájdalomcsillapító, de a hátsó ülésen megtaláltam a feleségem Rain Soul italát. Ahelyett, hogy leparkoltam volna és éjszakára kivettem volna egy hotelszobát, elkezdtem Soul-t inni. Alig tíz perc múlva már kezdtem érezni a hatását és egy kis idő elteltével megszűnt a fájdalmam és képes voltam tovább vezetni. A következő edzésen észrevettem, hogy kevésbé sajog a hátam, pedig már két ágyéki lemezbeültető műtéten is átestem. Korábban úgy hittem, hogy a fájdalmam állandó lesz és meg kell tanulnom együtt élni vele. Világossá vált számomra, hogy a Rain Nutrition termékeinek köszönhetem, hogy enyhültek fájdalmaim és javult a gyulladások miatti zsémbes testtartásom.”

- Géza

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hungary technológia mlm hybrid passzív system jövedelem rain nutrition rhs rainnutrition

A bejegyzés trackback címe:

https://rainnutrition-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr362302082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása