HTML

Rainnutrition Hungary

Termékeinkben a gyümölcsök és gyógynövények magvainak ereje lakozik. A Rain Nutrition így hatékonyabb és koncentráltabb antioxidáns tartalmú. A különleges hidegsajtolási eljárás révén a magvakba rejtőző tápanyagok mit sem veszítenek erejükből. Egészségünk megőrzéséhez úttörő szerepet nyújt a Rain termékcsalád. A növekvő és változó táplálék kiegészítők piacán a Rain forradalmian újat alkotott.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Rush

2010.09.17. 00:08 rainnutrition-hungary

 

nincs több idegeskedés. nincs több szorongás.

Csak természestes energia és Üditő felfrissülés.

 

A Rush növeli az energiád, kitartásod és javítja koncentrálóképességed. Ez a természetes energiaforrás a test üzemanyaga, mely a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok páratlan kombinációjaként hosszú távon megőrzi szervezeted egészségét.

További információ

 

Ismertető

A Rush energiaital a szabadgyökök elleni antioxidánsok és az emberi szervezetnek NÉLKÜLÖZHETETTLEN ENERGIAFORRÁSOK keveréke. A hozzáadott C, B6 és B12 vitaminok teszik igazán egyedülálló itallá a Rush-t. Más energiaitalok ugyan kínálnak kalóriamentes termékeket, de mesterséges adalékanyagaik révén károsak a szervezetre. A Rush a különböző gyógyhatású magvak természetes egyvelege. Egy doboz 250 ml kiszerelésű frissítő és energetizáló ital már biztosítja szervezeted számára a napi energiaszükségletet. 

 

 Magvak és virágok

Tudtad, hogy a MAGVAK a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez? A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak. A Rush erejét a Chardonnay szőlő és az áfonya magvaiból meríti. Mindkét gyümölcs bizonyított már a szabadgyökök elleni küzdelemben. A Rain Nutrition szabadalmaztatott keveréke a Rush-nak édes gyümölcsös-szőlő ízt biztosít, melyet sosem lehet megunni. Az áfonya már régóta jól ismert antioxidáns, mely csökkenti a gyulladást, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedéseket. A Chardonnay szőlőben található Resveratrol lassítja az öregedést és javítja a sejtek regeneráló képességét.

Előnyök

·   Erősíti a koncentrációképességet és a kognitív funkciókat

·   Fokozza a teljesítményt és a mentális éberséget

·   Hosszantartó felfrissülést biztosít

·   Nem tartalmaz cukrot és kevesebb, mint 15 kalória van egy dobozban

·   A különböző antioxidánsok révén gátolja a szabadgyökök okozta károsodást

 

Hidegsajtolás

A Rain Nutrition különleges HIDEGSAJTOLÁSI ELJÁRÁSA révén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.

Történetek

„Körülbelül 8 évvel ezelőtt diagnosztizáltak nálam a COPD-t, mely egy krónikus obstruktív légúti megbetegedés. Ezen túlmenően tüdőtágulatom és krónikus bronchitisem is van. Az orvosom közölte velem, hogy erre nincs gyógymód és tehetetlen, törődjek bele a betegségembe. Csak annyit ígért nekem, hogy gondoskodhat arról, hogy jobb legyen a közérzetem. Sajnos ez nem történt meg. Kipróbáltam különböző orvosságokat és inhaláló készüléket is. Egyre gyengébbnek éreztem magam, míg úgy nem gondoltam, hogy kezembe veszem a sorsomat és találok valami olyan megoldást, mellyel egy kicsit erőre kaphatok. Egyik nap a feleségem hazaállított a Rush és a Soul italokkal, hogy próbáljam ki. Már többektől hallottam a Rush gyógyító hatásáról, de sosem gondoltam volna, hogy ez rajtam is segíthet. Innentől fogva máig minden nap megiszom egy dobozzal és sokkal jobb a közérzetem. Az orvosom is észrevette a változást és támogatja a Rush fogyasztását.”

- József

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hungary technológia mlm hybrid passzív system jövedelem rain nutrition rhs rainnutrition

A bejegyzés trackback címe:

https://rainnutrition-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr962302092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása