HTML

Rainnutrition Hungary

Termékeinkben a gyümölcsök és gyógynövények magvainak ereje lakozik. A Rain Nutrition így hatékonyabb és koncentráltabb antioxidáns tartalmú. A különleges hidegsajtolási eljárás révén a magvakba rejtőző tápanyagok mit sem veszítenek erejükből. Egészségünk megőrzéséhez úttörő szerepet nyújt a Rain termékcsalád. A növekvő és változó táplálék kiegészítők piacán a Rain forradalmian újat alkotott.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Pure

2010.09.17. 00:13 rainnutrition-hungary

 

Pure

Egyensúly. Immunitás. Emésztés.

 

Testünkben milliónyi kártékony és hasznos baktérium élősködik. Ezek legnagyobb része a beleinkben található. A hasznos baktériumok segítik az étel emésztését, a vitaminok, tápanyagok és az esszenciális zsírsavak beépülését a szervezetbe. Ezen hasznos baktériumok elősegítik a jó emésztést, megteremtik a hormonális egyensúlyt, egészséges anyagcserét biztosítanak és méregtelenítik szervezetünket javítva immunrendszerünket a kártékony baktériumok elleni küzdelemben.

További információ

 

Ismertető

Fontos, hogy a szervezetünkben található hasznos baktériumokat pro-biotikumokkal segítsük. A PURE milliónyi kis katonája elősegíti a hasznos baktériumok működését, míg leküzdi a fertőzések forrásának számító kártékony baktériumcsaládokat.  A Rain Nutrition probiotikuma, a PURE a szabadalmaztatott BIO-tract® technológiai eljárás szerint készül, mely védi a terméket a gyomorsav káros hatásaitól, így megfelelő környezetet biztosítva a számunkra hasznos élősködőknek, hogy elérjenek a bélrendszerig, ahol kifejthetik tisztító és jótékony hatásukat.

 

 

 

Magvak és virágok

Tudtad, hogy a MAGVAK a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez? A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak. A Pure a vörös áfonya magjainak probiotikus erejével tisztítja bélrendszerünket. Az áfonya egy proanthocyanidins nevű tápanyagot tartalmaz, melyről a különböző kutatások kimutatták, hogy segíti a hasznos baktériumok munkáját. Továbbá az Áfonya magas antioxidáns tartalmáról is nevezetes, mely segít leküzdeni a szabadgyökök által okozott oxidációt és erősíti az immunrendszert. Kombináld a PURE-t a SOUL termékkel, mely tökéletes egyvelege az antioxidánsoknak és az omega zsírsavaknak, megfelelő egyensúlyt biztosítva szervezetednek.

 

Előnyök

  • Csökkenti a szabadgyököket
  • Adagonként tíz milliárd hasznos baktérium
  • Segíti a vitaminok és tápanyagok felszívódását
  • Elősegíti a jó emésztést
  • Megteremti a hormonális egyensúlyt
  • Fenntartja az egészséges anyagcserét
  • Javítja az immunrendszer betegségekre adott reakcióját
  • A szabadalmaztatott technológia révén a bélrendszerekben is kifejti hatását
  • Erősíti az immunrendszert

 

Hidegsajtolás

A Rain Nutrition különleges HIDEGSAJTOLÁSI ELJÁRÁSA révén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.

Történetek

„Több mint 20 éve szenvedek az autoimmun betegség egyik speciális változatában, krónikus fájdalom gyötri az izmaimat. Izmaim és ízületeim állandóan fájnak, holott szellemileg teljesen friss vagyok, de a testem felett kezdem elveszteni az uralmat. Gyakran gyötör erős fejfájás és migrén. Évről évre egyre nehezebb vagyok, gyarapszik a súlyom. Körülbelül 5 évvel ezelőtt kezdtem odafigyelni az étrendemre, mely segített ugyan, de a fájdalom továbbra is megmaradt, melyet egyre több gyulladáscsökkentő gyógyszer szedésével tudok csak csillapítani. Mikor elkezdtem szedni a Rain Nutrition Soul, Rush, Storm és Pure termékeit észrevettem, hogy egyre jobb az étvágyam, mely ezelőtt nem volt jellemző. Nőtt az állóképességem és energikusnak érzem magam. Mára már a gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedését is abbahagytam, melyet orvosom is engedélyezett. Több mint 15 kilót leadtam, és a közérzetem is sokat javult.”

- Ildikó

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hungary technológia mlm hybrid passzív system jövedelem rain nutrition rhs rainnutrition

A bejegyzés trackback címe:

https://rainnutrition-hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr852302096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása